Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

Άλλο ένα επιτυχημένο Φιλικό Σκακιστικό Τουρνουά στην Καλλιμασιά

Με τη συμμετοχή πολλών σκακιστών και σκακιστριών, όλων των ηλικιών, πραγματοποιήθηκε το φετινό Φιλικό Σκακιστικό Τουρνουά στην Καλλιμασιά, που διοργάνωσε ο "Σκακιστικός Όμιλος Παναγίας Καλλιμασιάς Χίου".

Από νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας 13 Αυγούστου τοποθετήθηκαν τα τραπεζοκαθίσματα, τα οποία και φέτος ευγενώς διέθεσε ο Αθλητικός Σύλλογος "Όμηρος" Καλλιμασιάς κατά μήκος της πέργολας στο κέντρο της Πλατείας Πατριαρχών Καλλιμασιάς.


Τη Γραμματεία της διοργάνωσης πλαισίωσαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και από τις 6.30 μ.μ. ως τις 7.00 μ.μ. έγιναν οι δηλώσεις συμμετοχών περίπου 60 σκακιστών και ο καταμερισμός σε 4 ομάδες. Την διαιτησία του Τουρνουά ανέλαβαν και διεξήγαγαν με άψογο τρόπο οι κ.κ.  Κωνσταντίνος Παπαδημητράκης, Αντώνιος Ζερβάκης, Δημήτριος Κωνσταντινίδης και Μιχαήλ Κωνσταντίνου. Ο καθαρός αγωνιστικός χρόνος ξεπέρασε τις 2 ώρες δίνοντας την ευκαιρία μιας ακόμη φιλικής σκακιστικής συνάντησης εν μέσω θέρους. Η διοργάνωση εντάσσεται στα πλαίσια της 5ης Παγκαλλιμασιώτικης Συνάντησης και επαναλαμβάνεται κατ' έτος με αμείωτο το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή των σκακιστών.


Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκε ως ενθύμιο αναμνηστικός τίτλος.

Το Δ. Σ. ευχαριστεί θερμά τον Αθλητικό Σύλλογο Όμηρο Καλλιμασιάς, το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Χίου, τους κ.κ. Γεώργιο Γιαννούμη και Παντελή Νεαμονίτη για την όλη τεχνική υποστήριξη, τους διαιτητές μας, τους σκακιστές και τους γονείς των παιδιών.

Το Δ. Σ. ενημερώνει τα μέλη, τους αθλητές και τους γονείς, ότι το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 11.00 π.μ. θα γίνει ο Αγιασμός για την έναρξη της νέας σκακιστικής χρονιάς και οι εγγραφές στα τμήματα από 11.00 π.μ.ως 12.00 μ. στην ενοριακή αίθουσα (Ξενώνα) της Καλλιμασιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου