Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Στιγμιότυπα από το καλοκαιρινό φιλικό τουρνουά σκακιού στην Καλλιμασιά (2017)

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, στον ίδιο χώρο, τη νέα μεγάλη πλατεία της Καλλιμασιάς, την Πλατεία Πατριαρχών, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Φιλικό Τουρνουά Σκακιού

Διοργανωτής ο Σκακιστικός Όμιλος Παναγίας Καλλιμασιάς Χίου. Η διοργάνωση εντάχθηκε στο πρόγραμμα εκδηλώσεων της 4ης Παγκαλλιμασιώτικης Συνάντησης.

Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν μικροί και μεγάλοι, με τις συμμετοχές να ξεπερνούν τις 50! Μια πραγματική γιορτή του ευγενούς αυτού πνευματικού αθλήματος, με την υποστήριξη των μελών της διοικήσεως του Ομίλου, ως γραμματεία της διοργάνωσης.

Από νωρίς στήθηκαν τα τραπέζια και οι καρέκλες, που ευγενώς παραχώρησε για τη διοργάνωση ο Αθλητικός Σύλλογος "Όμηρος" Καλλιμασιάς. Σε όλα τα τραπέζια, σκακιέρες, πιόνια και ρολόγια, τόσο από τον Όμιλό μας, όσο και από τον αντίστοιχο του "Φάρου" Βαρβασίου.


Οι σκακιστές χωρίστηκαν σε τέσσερις ομάδες ανεξαρτήτου ηλικίας, δόθηκαν οι καθιερωμένες χειραψίες πάνω από τις πανέτοιμες σκακιέρες και η διοργάνωση εξελίχθηκε ομαλά και ευχάριστα σε τρεις αγωνιστικούς γύρους.

 
Όλοι οι σκακιστές, τα μέλη της διοίκησης, διαιτητές και γονείς συγκεντρώθηκαν μετά την ολοκλήρωση του αγωνιστικού μέρους στο μικρό αμφιθέατρο της Πλατείας για την απονομή των αναμνηστικών τίτλων σε όλους όσους έλαβαν μέρος και την έκφραση ευχαριστιών προς εκείνους που συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης.


Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά:

Τον Αθλητικό Σύλλογο "Όμηρο" Καλλιμασιάς  
Τον Μ.Σ. Βαρβασίου Χίου Βιβλιοθήκη "ο Φάρος"
Τους κ.κ. Σταμάτη Ρικανιάδη, Αντώνη Λευιτικό και Κώστα Παπαδημητράκη για τη διαιτησία του τουρνουά.

Τα καταστήματα:

Κατάστημα παιχνιδιών Κουμής Ο.Ε. Χίος
Ζαχαροπλαστείο "Μελίρρυτον" Καλλιμασιά
Έξυπνες επιλογές Ψαρρού-Σαρρή Μαρία Καλλιμασιά
Κομμωτήριο Μάρω Πελαντή
Βιβλιοπωλείο "πέτρα-ψαλίδι-χαρτί" Καλλιμασιά
Φαρμακείο Δημήτρη Κοκκινάκη Καλλιμασιά
Είδη δώρων Πλατίγκου Αρχοντία Καλλιμασιά
Βιβλιοπωλείο Καρνουπάκης Γιάννης Χίος

και όλους όσους ανταποκρίθηκαν στη λαχειοφόρο για την ενίσχυση των σκοπών του συλλόγου μας.

Το φωτογραφικό υλικό είναι του κ. Κωνσταντίνου Βενεκά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου