Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Φωτοστιγμιότυπα από την αποστολή μας στην Αντίπαρο. Η συμμετοχή μας, αφιερωμένη στον Matthew Mpogiatzis (GREEKMATTSTRONG)

Χθες (17/4) αργά το βράδυ, οι σκακιστές του Σκακιστικού Ομίλου Παναγίας Καλλιμασιάς Χίου μαζί με τους συνοδούς τους, έφθασαν στην Αντίπαρο.
Μαζί τους και η αποστολή του Φάρου Βαρβασίου Χίου και άλλες αποστολές, οι οποίες έφθασαν μέσω Σύρου και Πειραιά στην Νάουσα και στην Παροικιά της Πάρου και από κει με λεωφορείο στην Πούντα, για να περάσουν απέναντι, στην Αντίπαρο, όπου τακτοποιήθηκαν στα ξενοδοχεία.


Σήμερα (18/4) θα γίνει η έναρξη των Αιγαιοπελαγίτικων Σκακιστικών Αγώνων 2017 και έχουμε και τους πρώτους αγώνες. Μαζί και τα πρώτα φωτογραφικά στιγμιότυπα από την αποστολή της Καλλιμασιάς.


Με ομόφωνη απόφαση αφιερώσαμε τη συμμετοχή μας σε αυτή την διοργάνωση στον καταγόμενο από την Καλλιμασιά και διαμένοντα στις Η.Π.Α. Ματθαίο Μπογιατζή Matthew Mpogiatzis, με όλη μας την αγάπη και τις προσευχές μας για την υγεία του. Στη φωτογραφία, οι σκακιστές μας, πάνω από σκακιέρα των αγώνων, φορώντας το μπρατσελέ με το σύνθημα GREEKMATTSTRONG  


Οι σκακιστές μας με τον προπονητή τους και μέλη της διοίκησης μπροστά στο ξενοδοχείο της διοργάνωσης, φορώντας τα φανελάκια με το σήμα της ομάδας μας, τα οποία είναι ευγενική χορηγία του mastihashop


Μια φωτογραφική ευχαριστία προς την mastihashop από την αποστολή μας και από όλους εμάς του Σκακιστικού ομίλου Παναγίας Καλλιμασιάς Χίου. 

Το φωτογραφικό υλικό απέστειλε η κ. Αργυρώ Μπόλια, Ειδική Γραμματέας του Δ.Σ., η οποία συνοδεύει την αποστολή, μαζί με τις κ.κ. Νίκη Κωνσταντίνου, Ταμία και Παρασκευή Ακρατοπούλου, Έφορο Αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου